Zeist

Selecteer Pagina

Nieuwe Acupunctuurpraktijk Nuwa in Zeist: Krachtige Zorg Exclusief voor Vrouwen

Nieuwe Acupunctuurpraktijk Nuwa in Zeist: Krachtige Zorg Exclusief voor Vrouwen

Jessie in behandelkamer

ZEIST – Aan de Bloemenheuvellaan 22 in Zeist heeft Yingjie Wang, ook wel bekend als Jessie, haar acupunctuurpraktijk Nuwa geopend, speciaal gericht op vrouwen en meisjes. Jessie’s doel is om hen hun eigen kracht in te laten zien.

In haar praktijk combineert ze traditionele Chinese methoden, zoals acupunctuur en moxatherapie. “Deze behandelingen helpen bij klachten als pijn, slaapproblemen, opvliegers, stress en nog veel meer,” legt Jessie uit.

Jessie gelooft sterk in de holistische aanpak van de Chinese geneeskunde, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Ze legt uit dat acupunctuur helpt het lichaam te stimuleren om zichzelf te genezen, waarbij de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. De Ying en de Yang.

Met diploma’s in zowel klassieke acupunctuur als westerse medische kennis biedt Jessie een unieke mix van oosterse en westerse benaderingen. Haar praktijk richt zich uitsluitend op vrouwen, waarbij ze een feministische aura bewaakt. Mannen worden dan ook niet behandeld in haar praktijk.

Over de auteur

Zima van Bogget

Zima van Bogget (2005) komt uit Valkenswaard. Ze is eerste jaar student journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Zij koos voor deze studie omdat ze veel interesse heeft in onderzoekend journalistiek en het leuk vindt om te schrijven. Haar ambitie is om later overal in de wereld culturele stukken te gaan schrijven.