Utrecht Oost

Selecteer Pagina

Kampong 4 verliest strijd om eerste plaats

Koploper Kampong 4 vocht zondag 19 november in eigen huis een belangrijke wedstrijd uit tegen de nummer drie van de competitie TOG 2. De bezoekers uit Diemen gingen er na een harde wedstrijd met de drie punten vandoor.

Atletiekverenigingen Utrecht huldigen atleten

Donderdagavond verzamelden atleten, supporters en sportliefhebbers zich in een sfeervolle zaal in Utrecht voor een sportgala om de prestaties van lokale atleten te vieren. Het evenement begon om 20:00 uur met een gezellige inloop, waarbij de zaal gevuld was met zo’n 40 tot 50 enthousiaste aanwezigen, genietend van drankjes en eten.

Woningnood raakt ook daklozen

Uit de Primos – prognose van 2023 blijkt een woningnood die stijgt van 3,9% naar 4,8%, maar woningnood is er ook onder zwervers. Elke dag zitten er in de straten van Utrecht-Oost daklozen. Opvangcentra, zoals Herstart van het Leger des Heils, die er zijn om hen te helpen, hebben niet genoeg plek en zitten vol. ‘Het woningtekort is hier dus ook te merken.’

Succesvol Disco TaartenToernooi bij SV Kampong

SV Kampong bracht een dag vol plezier naar het veld met het Disco-Taarten Evenement, dat werd georganiseerd op 28 oktober. De grijze ochtend veranderde in een kleurrijk spektakel waarin kinderen straalden in hun disco-outfits, in afwachting van een dag vol spelletjes, muziek en, uiteraard, overheerlijke taarten.

Bezig met laden