SvJ media

Selecteer Pagina

De Nieuwsquiz Eindbattle 2023

De Nieuwsquiz Eindbattle 2023

De Nieuwsquiz Eindbattle 2023

De Nieuwsquiz, iedereen kent hem wel. Tijdens de Redactie en Researchles les met de hele klas een quiz doen over het nieuws van de afgelopen week. Ook dit jaar zijn er door veel eerstejaars weer Nieuwsquizen gewonnen. Maar om te bepalen wie de grote winnaar is, is er morgen een Nieuwsquiz Eindbattle. 

door | 16 01 2024, 20:01 | SvJ nieuw(s)

Foto: Max van den Bogaert

Uit iedere klas is er één iemand die morgen gaat strijden om de eindtitel. Tijdens de quiz krijg je over iedere maand vijf vragen. Dus weet jij nog wat er bijvoorbeeld in mei 2023 is gebeurd? Degene die de meeste vragen goed beantwoord, die wint. Wat er valt te winnen blijft nog even geheim. Om daarachter te komen moeten de klassen naar de eindbattle komen. De quiz begint morgen om 14:00 uur in HL15-0.043. 

 Om je een beetje in de juiste sfeer te krijgen kan je hier wat voorbeeldvragen vinden! Wie heeft afgelopen jaar het Gouden Kalf gewonnen? Of welke film trok in Nederland meer kijkers, Barbie of Openheimer? Of welke beschermde diersoort verstoorde het treinverkeer tussen Eindhoven en Den Bosch? 

Ben jij benieuwd wie deze Nieuwsquiz Eindbattle gaat winnen? Houd morgenavond dan onze Instagrampagina in de gaten.  

Over de auteur

Max van den Bogaert

Ik ben Max en ik ben 20 jaar (hij/hem). Ik woon in Utrecht en ik studeer uiteraard Journalistiek. Ik heb veel plezier in het maken van producties voor de SvJ-media website. Naast dat ik redacteur ben bij SvJ-media werk ik ook als LSM operator bij Argus. Ook werk ik bij NOS-sport als streamregisseur. Ik probeer tijdens mijn studie hier zo veel mogelijk ervaring op te doen en ben vooral aan het genieten.