Even voorstellen!

Studiebol

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Van harte welkom!

Als student journalistiek heb ik de afgelopen jaren veel mooie momenten beleefd door mijn opleiding. Zo heb ik een reportage gemaakt over landbouwminister Carola Schouten, de koning ontmoet vanwege een journalistieke masterclass en was ik genomineerd voor een prijs! Maar er zijn ook zeker momenten geweest waar ik voor flinke uitdagingen heb gestaan.

Toch kijk ik over het algemeen terug op een hele mooie tijd. Met mijn afstudeerproject ‘Kleur bekennen’ wilde ik daarom nog voor een laatste keer knallen. Ik heb gekozen voor een onderwerp dat vrij gevoelig ligt in de maatschappij: suïcides binnen de lhbti+gemeenschap. Het zijn heftige verhalen, maar de jongeren die ik hiervoor sprak zijn ook heel veerkrachtig en hebben hun weg naar herstel kunnen vinden. De ontmoetingen met hen hebben een diepe indruk op mij achtergelaten. Ik ben heel dankbaar dat ze mij hun verhaal hebben toevertrouwd. Zonder hen was dit niet gelukt.

Naast dat ik ook een fervent dieren- en koffieliefhebber ben, ga ik er het liefste op uit om mensen te spreken en naar hun verhalen te luisteren. Uiteindelijk is het mijn doel in de journalistiek om een stem te geven aan hen die niet gehoord worden.

{

“Don’t be pushed around by the fears in your mind. Be led by the dreams in your heart.”

Roy T. Bennett, The Light in the Heart