Biltse Nieuwe

Selecteer Pagina

Mantelzorgcafé Den Dolder is geopend maar wacht nog op eerste bezoekers

Mantelzorgcafé Den Dolder is geopend maar wacht nog op eerste bezoekers

DEN DOLDER-  Twee weken geleden opende het mantelzorgcafé in Den Dolder de deuren. Tot nu toe zijn er helaas nog geen bezoekers geweest, maar de organisator heeft er vertrouwen in dat dit gaat veranderen.

Annemieke Bol, mantelzorgmakelaar- en coach, is de oprichter van het mantelzorgcafé in Den Dolder. ‘We zijn nu twee weken open maar hebben helaas nog geen bezoekers gehad’, vertelde Annemieke. Het café is tot en met de zomervakantie elke woensdag van 10.00 tot 12.00 te vinden in de Werkkamer in Den Dolder.

De mantelzorgmakelaar heeft het café opgezet om mantelzorgers te helpen met werk- en woon gerelateerde problemen en ook om een luisterend oor te bieden. ‘In de toekomst zou ik ook graag thema bijeenkomsten houden waarin mensen echt voor een specifiek probleem kunnen langskomen’, vertelde de mantelzorgmakelaar verder.

Afgelopen week heeft Annemieke gesproken met de gemeente en de wijkteams zijn nu ook bewust van de aanwezigheid van het café. Ook heeft zij op meerdere plekken in het dorp flyers opgehangen. Ze hoopt dat deze initiatieven samen voor bezoekers zorgen.

Beluister hieronder het audio interview van verslaggever Nova Lam

Over de auteur

Eline Tijmensen

Eline Tijmensen is een beginnend journalist voor de Biltse Nieuwe. Ze verdiept zich graag in cultuur, politiek en maatschappij. Haar enthousiasme voor de journalistiek begon al op jonge leeftijd en is sindsdien alleen maar gegroeid. Dus, heb je nog een goed nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar eline.tijmensen@student.hu.nl .