Biltse Nieuwe

Selecteer Pagina

Kerstbomenactie voor goede doel weer van start

Kerstbomenactie voor goede doel weer van start

Kees Haak verkoopt samen met zijn vrouw Monique en compagnon Hans Dievenbach kerstbomen op het industrieterrein in Den Dolder. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

 

Vanaf vrijdag 1 december tot en met zondag 24 december kunt u op de Fornheselaan 150-E weer zeven dagen per week terecht bij Kees, Monique en Hans voor de aanschaf van een Nordmann kerstboom.

De prijzen van de bomen lopen uiteen van €12,50 voor een kleine boom tot maximaal €150,- voor een grote boom, “maar die laatste rijkt dan ook tot in de hemel’’, aldus Kees.

Per verkochte boom wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is dat het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Bij een kleine boom bedraagt de bijdrage €2,50 en deze bijdrage stijgt mee met het formaat van de gekochte boom, met een maximum van €15,-.

Dit is het derde jaar dat het trio kerstbomen verkoopt voor het goede doel. Voorgaande jaren werd er geld ingezameld voor de voedselbank en het Prinses Maximacentrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Elk jaar werd een grotere omzet gedraaid. Ook voor dit jaar heeft Kees weer positieve verwachtingen: “We hebben dit jaar goed geadverteerd in de lokale krant en op sociale media. We zijn er klaar voor om dit jaar weer een record te verbreken.”

Verslaggever Suzanne Borsboom ging in gesprek met Kees Haak. Hieronder kunt u haar audiointerview beluisteren:

Over de auteur

Xavier Heiboer

Xavier Heiboer (2000) is student aan de School voor Journalistiek in Utrecht en schrijft over nieuws in De Bilt. Xavier is voor vragen of nieuwssuggesties per e-mail bereikbaar op: xavier.heiboer@student.hu.nl.