Biltse Nieuwe

Selecteer Pagina

Huisdieren zetten hun voederbak bij Dierexpert Den Dolder

Huisdieren zetten hun voederbak bij Dierexpert Den Dolder

Foto: Anniek van Boheemen

DEN DOLDER – Dit jaar is Sinterklaas de huisdieren uit Den Dolder niet vergeten: Dierexpert Den Dolder organiseert een actie waarbij allerlei soorten huisdieren hun voederbakje tot en met zaterdag 2 december naar de winkel mochten brengen, waarna ze hem op dinsdag 5 december weer gevuld met een verrassing kunnen ophalen. 

Wanneer de dieren hun voederbakje op 5 december weer op komen halen zit daar een cadeautje voor de dieren in. Dit kan van alles zijn: wat speciaal dierenlekkers, een handigheidje voor het onderhoud van de dieren of juist een speeltje. Wat er precies in elk bakje wordt gestopt is een verrassing. “Elk jaar proberen we er weer wat anders in te doen”, vertelt Lisa de Bruijn, medewerker bij Dierexpert Den Dolder. 

Het doel van de actie is meer dan alleen wat extra aandacht voor de dieren: de klantenbinding wordt ook sterker volgens Lisa. “Als we bijvoorbeeld nieuwe producten hebben proberen we daar samples van mee te geven in de voederbakjes ter introductie van de nieuwe artikelen. Zo is het elk jaar weer anders en blijft het voor ons én voor de klanten leuk.”

Niet alleen honden en katten mogen meedoen aan de actie, zegt Lisa. Ook knaagdieren, reptielen en vogels zijn welkom om hun voederbakje te brengen. “We denken graag mee met de klant. De meeste klanten hebben een hond, maar als er een gek dier tussen zit verzinnen we gewoon wat leuks.” De actie is dan ook populair: er zijn dit jaar zo’n 60 voederbakjes van allerlei verschillende soorten dieren binnengebracht.

Luister hier naar een audio-interview met Lisa de Bruijn door mijn collega Jil Galjé:

Over de auteur

Anniek van Boheemen

Anniek van Boheemen (2004) schrijft over van alles, maar heeft een speciale interesse in kunst & cultuur. Deze interesses uit zij in nieuwsberichten, essays en opiniestukken, maar ze is nieuwsgierig naar alle vormen van media. Ze schrijft op het moment voor de Biltse Nieuwe en studeert af en toe ook nog journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Voor tips en tops is ze te bereiken op anniek.vanboheemen@student.hu.nl.