Hilversum

Selecteer Pagina

Optreden van Karsu in de Vorstin al snel uitverkocht

Optreden van Karsu in de Vorstin al snel uitverkocht

copyright: Google streetview

Vrijdagavond treedt zangeres Karsu Dönmez op in de Vorstin om haar nieuwe single te promoten en de kaartjes waren al snel uitverkocht.

De Nederlandse zangeres van Turkse komaf brak in 2021 door in het programma Beste Zangers, ook stond ze al in een uitverkocht Paradiso en had ze een tour van twee weken door Amerika. Daarom was het voor programmamaker van de Vorstin Jim van Kooten ook een makkelijke beslissing toen hij de kans kreeg een optreden van Karsu in de Vorstin te regelen. ‘Wij waren een van de lucky few’, gaf Van Kooten aan.

Het optreden neemt plaats in de grote zaal waar een capaciteit is voor 850 personen en raakte dus al snel uitverkocht. ‘In maart kwamen de kaartjes beschikbaar en drie maanden later waren ze uitverkocht’, zei Van Kooten,’ dat komt denk ik omdat voor dit optreden in Hilversum veel animo is’.

Karsu zingt ook liedjes in het Turks, zo heeft ze met haar liedje ‘Sonunda’ op één gestaan in de Turkse charts. Er komt dus ook een in het buitenland bekende artiest naar Hilversum toe.

Verslaggever Stef Planje spreekt programmamanager Jim van Kooten. Hij vertelt op welke manier het is gelukt om een optreden van Karsu in De Vorstin te realiseren en legt uit waarom de zangeres aansluit bij de doelgroep van Hilversum.

Over de auteur

Lucan Kiontke

Hallo ik ben Lucan Kiontke en ik ben 16 jaar oud. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding journalistiek op de Hogeschool Utrecht, ik schrijf voor de website van svjmedia voor 'nieuws in Hilversum'. Ik ben geïnteresseerd in sport en politiek, maar schrijf over van alles wat ik tegenkom.