Hilversum

Selecteer Pagina

Café Nannes middelpunt van gezelligheid met pubquiz op dinsdagavond

Café Nannes middelpunt van gezelligheid met pubquiz op dinsdagavond

Dinsdag 17 januari was het tijd voor de tweede editie van de pubquiz bij café Nannes op de Groest in Hilversum. Net als de eerste editie was het weer een groot succes.

Een halfuur voor de start van de quiz zit het café al lekker vol. Op bijna alle tafels stond dat deze gereserveerd was voor de pubquiz. Het beloofde dus een drukke avond te worden. De gasten hadden er zin in en hadden er alle vertrouwen in dat de quizmasters van pubquiz-bedrijf Upbeatles er een gezellige maar ook competitieve avond van zouden maken.

Onder het genot van een drankje en een schaal bitterballen zijn de circa 80 kandidaten fanatiek bezig met het beantwoorden van het brede scala aan vragen. Van Asterix en Obelix tot aan Gerard Joling, alles kwam voorbij in deze enerverende quiz. Op een paar vergeten antwoordformulieren na verliep de avond vlekkeloos.

De quiz bestaat uit acht rondes verdeeld in sets van twee. Een ronde algemene kennis en een foto- of videoronde. Op het einde wordt er afgesloten met een muziekronde waar dubbele punten te behalen waren.

Volgens manager Nol is de pubquiz ook goed voor de omzet. ‘Normaal gesproken is de dinsdagavond de rustigste avond, maar nu zitten we helemaal vol,’ vertelde hij.

Ook de quizmasters hebben het naar hun zin. ‘Het is hier hartstikke gezellig en voor zover wij doorhebben wordt er niet valsgespeeld,’ vertelden ze.

Kortom, de pubquiz was een succes. De volgende editie vindt plaats op 19 maart.

Verslag van Elvin Spooren, hij sprak manager Nol en een deelnemer van de quiz.

Over de auteur

Toon de Klein

Toon de Klein (17) is een beginnend journalist, geboren en getogen in Arnhem. Van jongs af aan was hij gefascineerd door de kracht van woorden en hun vermogen om mensen te informeren. Deze interesse bracht hem naar Utrecht, waar hij momenteel een opleiding volgt aan de School voor Journalistiek. Momenteel schrijft de Arnhemmer voor SVJMedia in de regio Hilversum. Toon zijn grootste passies zijn sport en muziek. Hij hoopt later ook op een van deze vlakken in de journalistiek zijn geld te verdienen.