Boekenwinkel Voorhoeve verplaatst naar het oude C&A pand

Boekenwinkel Voorhoeve verplaatst naar het oude C&A pand

Kledingzaak C&A te Hilversum naar een ontwerp van Willem Dudok.

 Boekenwinkel Voorhoeve opent half oktober een pop-up store in het oude pand van de C&A. Voorjaar 2021 zal de boekenwinkel volledig overgaan naar het pand.

Het oude C&A pand (Dudokgebouw) staat al sinds de verhuizing van C&A naar het voormalige V&D pand in de Kerkstraat in 2019 leeg. Dit pand is van projectontwikkelaar Sensus Real Estate, die plannen heeft om in de bovenste drie etages appartementen te ontwikkelen. Amin Usman (52), eigenaar van boekenwinkel Voorhoeve, heeft nu de begane grond en de kelder gekocht en verdubbeld daarmee zijn winkeloppervlak.

Usman wilde al jaren het pand hebben voor zijn winkel en heeft er grote plannen voor. ‘’Volgend jaar bestaat de boekenwinkel 110 jaar dus het is een mooi moment om te verhuizen’’, volgens Usman. ‘’We starten nu al met een pop-up-store en in de kelder wordt dit jaar maandelijks een nieuwe expositie georganiseerd.’’ In de winkel komt ook een radio- en tv-studio. Hij gaat nu naast boeken ook cadeau artikelen verkopen en er komt een horecagelegenheid.

Aankomende tijd, in verband met Sinterklaas en Kerst, is deze extra grote locatie erg handig in verband met de coronamaatregelen. Door de extra ruimte kan men namelijk goed afstand houden en dus veilig blijven winkelen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *