Houten

Selecteer Pagina

Schoolschaatsen bij Rond on ice is erg populair

Schoolschaatsen bij Rond on ice is erg populair

HOUTEN- Rond on ice is geopend en het schoolschaatsen is erg populair. Aldus Marilou Jens, organisator van Rond on ice. Het schoolschaatsen zat binnen een dag vol. De overige scholen die willen schoolschaatsen komen nu op de wachtlijst voor volgend jaar.

Rond on ice is een pop-up schaatsbaan die voor 26 dagen staat. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een curling wedstrijd, disco schaatsen en schoolschaatsen. Klassen komen langs en mogen onder begeleiding van de ijsmeesters gebruik maken van de ijsbaan.

Luister hieronder naar de audioreportage van Anna Tetenburg op de opening van Rond on ice:

Over de auteur

Anna Tetenburg

Anna Tetenburg is een 20 jarige student journalistiek aan de hogeschool van Utrecht. Ze wil zich als journalist focussen op onderwerpen die maatschappelijke veranderingen laten zien. Zoals ontwikkelingen in de politiek en gebeurtenissen die te maken hebben met gelijke rechten. Anna is geïnteresseerd in de politiek, omdat ze vindt dat het ingewikkeld in elkaar steekt. Je kan als gewone burger pas verschil maken als je een beetje begrijpt hoe het systeem werkt. Ze vindt de rol van een journalist hierin essentieel. In haar vrije tijd speelt Anna piano en kijkt ze graag naar een leuke sitcom. Ze heeft een bijbaan als barista bij Starbucks. Ze hoopt over 5 jaar afgestudeerd te zijn en een leuke baan te hebben.