Nieuwegein & IJsselstein

Selecteer Pagina

Muntenplein feestelijk heropend

Muntenplein feestelijk heropend

Nieuwegein – Muntplein werd feestelijk heropend door wethouder Guido Bamberg die helpt bij het project beter buurt. Buurtbewoners werden uitgenodigd om te genieten van een gratis festival vol muziek, dans, een Indische markt en een informatiemarkt. De gemeente en de Buurtplein organisatie werkten samen om alles tot in de puntjes te organiseren. 

Video reportage door Anna Popken met wethouder Guido Bamberg, buurtbewoner, en buurtplein organisatie. Over de sfeer en de mening van de organisatie en bezoeker over resultaat van het festival.

Over de auteur

Anna Popken

Ik ben Anna Popken (2002) en studeer Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik de havo afgerond en daarna mijn diploma voor de opleiding interieur adviseur gehaald. Hier heb ik veel van geleerd en dit neem ik mee in mijn nieuwe leer proces. Ik ben gek op onderzoek en super geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. Ben een erg gedreven persoon en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. In de toekomst zie ik mezelf als journalist en hoop ik zoveel mogelijk te mogen ontdekken en uit te zoeken.