Betoverende kerstwereld ontwaakt bij grootste kerstshow van Europa

Betoverende kerstwereld ontwaakt bij grootste kerstshow van Europa

Foto: Cenna van Middendorp - Kerstdorp

DUIVEN – Een betoverende wereld vol glinsterende lichtjes, majestueuze kerstbomen en pittoreske minidorpen opende dit weekend haar deuren bij Intratuin Duiven. Christmas World 2023, de grootste kerstshow van Europa, trekt bezoekers uit alle uithoeken van het continent.

De magie begint achter de schermen. Waar een toegewijd team van medewerkers, onder leiding van Gerard Niesink, wekenlang intensief heeft gewerkt om deze wonderlijke kerstwereld tot leven te wekken. “Intratuin Duiven is meer dan een winkel; het is een nationale attractie waar families en vrienden samen een onvergetelijke dag kunnen doorbrengen. Gratis parkeren maakt deze ervaring nog toegankelijker voor iedereen,” benadrukt Niesink.

Terwijl de kerstshow al haar pracht toont, worden er op de benedenverdieping nog altijd nieuwe verrassingen voorbereid. Een klassieke draaimolen, onderdeel van de aanvullende attracties, zal haar deuren binnenkort openen voor bezoekers tijdens de herfstvakantie.

De ‘Christmas World’ in Intratuin Duiven nodigt bezoekers uit om de magie van Kerstmis te omarmen. Deze betoverende kerstwereld blijft toegankelijk tot 5 januari 2024. Een bezoek aan Intratuin Duiven betekent niet alleen het bewonderen van adembenemende decoraties, maar ook het beleven van een onvergetelijke ervaring die de ware geest van Kerstmis weerspiegelt.

Maar voordat deze magische kerstshow haar deuren opende, ging er een zorgvuldige voorbereiding aan vooraf. Meer dan een miljoen euro aan huisjes, boompjes en personages moesten worden neergezet om de bezoekers welkom te laten heten bij de grootste kerstshow van Europa. Bekijk de video hieronder en ontdek wordt voorbereid.

Over de auteur

Cenna van Middendorp

Ik ben Cenna van Middendorp, 19 jaar en woon in Otterlo. Sinds september 2022 studeer ik journalistiek op Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik al eerdere journalistieke ervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt voor de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vanuit Omroep Max. Ik vind het belangrijk om met maatschappelijke thema's aan de slag te gaan. Zo probeer iets toe te voegen aan de samenleving en de zichtbaarheid van een onderwerp te vergroten.