Drag Show Pop-Up Bus keert terug naar Utrecht

Drag Show Pop-Up Bus keert terug naar Utrecht

Op zondag 8 oktober maakt de Drag Show Pop-Up Bus een terugkeer naar Utrecht. Deze mobiele vorm van entertainment ontstond tijdens de coronapandemie als een creatieve manier om live entertainment naar de huiskamers van mensen te brengen. 

Dit evenement is tot stand gekomen in samenwerking met het  Utrecht Queer Culture Festival en wordt gelijktijdig georganiseerd met de  Culturele Zondag Queer. Het festival staat in het teken van diversiteit en inclusiviteit. Op verschillende locaties in de stad is er gelegenheid om de pop-up drag show bij te wonen.

Tijdens de Culturele Zondag Queer zullen Cherry Poppins en haar mede-artiesten, Eevee Poison, Boots en Tante Hes, de aandacht trekken met een gevarieerd straattheater en een spontane flash mob.

Hoewel de exacte locaties en tijden van de optreden nog niet bekend zijn, staat één ding vast: waar de bus ook stopt, zal een feestelijke sfeer heersen. Dit betekent dat toevallige toeschouwers kunnen genieten van de sfeer die de Drag Show Pop-Up Bus met zich meebrengt.

Culture Zondag
De Culturele Zondagen vinden meerdere keren per jaar plaats in Utrecht. Het brengt de stad tot leven met thematische evenementen in samenwerking met lokale culturele instellingen.

Tijdens de reportage krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen van dit evenement. Dat belooft een dag vol entertainment te bieden voor iedereen die de Culturele Zondag Queer en de Drag Show Pop-Up Bus bezoekt.

Over de auteur

Amber Weeber

Hoi allemaal! Mijn naam is Amber Weeber, ik ben 18 jaar en journalist bij SvJ Media OnAir. Ik ben gepassioneerd door de journalistiek vanwege de kracht die het heeft om verhalen te vertellen en mensen samen te brengen. Mijn artikelen richten zich voornamelijk op lokale evenementen, menselijke interesseverhalen en de nieuwste ontwikkelingen in de samenleving.