Rolling Stones breng eindelijk nieuw album uit

Rolling Stones breng eindelijk nieuw album uit

Na achttien jaar laten de iconen van de rockwereld, The Rolling Stones, eindelijk weer van zich horen met nieuwe muziek. Met Hackney Diamonds betreden Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, die niet meer leeft maar wel op het album staat, en Ronnie Wood opnieuw het muzikale strijdtoneel.

 De legendarische band, die al sinds de jaren zestig meegaat, brengt met dit album een frisse creatieve wind door gastartiesten zoals Lady Gaga en Paul McCartney. Voor fans wereldwijd is het een moment om te vieren, aangezien de Stones bewijzen dat de tijd geen vat heeft op hun grenzeloze passie voor muziek.

 De hoogbejaarde band laat niks merken van hun leeftijd en het album Hackney Diamonds wordt heel goed ontvangen bij de fans. In heel Nederland stonden er lange rijen bij platenwinkels. Platenwinkels bleven tot middernacht open special voor het nieuwe album. Rolling Stones-fan, Mees de Boer stond ook in de rij om een Hackney Diamonds-plaat te bemachtigen. ’’Een plaat is toch wel echt magisch om in je hand te hebben, ik vind dat veel fijner dan het album op Spotify te hebben. Meer mensen denken er daarover zo, daarom zijn er zulke langen rijen in de platenwinkel.’

Gijsbert Kamer, is popjournalist bij de Volkskrant. Kamer is zeer enthousiast over het album, ‘’Het nieuwe album van de Rolling Stones is echt een van de betere albums van de Stones, en zeker hun beste album in 40 jaar’’  Het album bevat ook veel gastartiesten, zoals Lady Gaga. Kamer: ‘’Haar bijdrage aan het nummer Sweet Sounds of Heaven met haar krachtige stem maakt haar een van de sterren van het album.’’

Benieuwd naar het hele interview: check het fragment hier onder.

Over de auteur

Wester Schoorl

Wester Schoorl(20) jaar jong zit aan zijn eerste jaar op het HU en wilt heel graag een topjournalist worden. Zijn interesses liggen bij sport en onderzoeksjournalistiek maar ook andere aspecten van de journalistiek vindt hij interessant. Hij vindt het belangrijk dat meer mensen het nieuws lezen en hier gaat hij ook voor zorgen.