Ethisch Eten de Podcast – Het Probleem – aflevering 1

Ethisch Eten de Podcast – Het Probleem – aflevering 1

De gemiddelde Europeaan verspild 131 kilogram aan voedsel per jaar, maar in hoeverre klopt dit getal. Onderzoek naar de resultaten die Brussel voor campagnedoeleinden gebruikt, tonen weinig betrouwbaarheid. EuroStat ontvangt niet van ieder land de cijfers en het wordt niet meer nationaal onderzocht door onafhankelijke instanties. Milco Aarts praat mee over dit probleem en legt uit hoe zijn bedrijf Soupalicious opereert. 

Veel luister plezier en over twee weken staat de volgende aflevering hier:

Over de auteur

Sil Kwaspen

Hallo, mijn naam is Sil Kwaspen, ik ben 23 jaar en woon in 's-Hertogenbosch. Als startend journalist ben ik tijdens het maken van mijn producties actief bezig om alles zo interessant mogelijk te maken. Ik schrijf graag in verhalende vorm en laat mijn bronnen en het beeld juist het woord doen. Bij kleine gebeurtenissen duik ik graag in de diepte en bij moeilijk te begrijpen onderwerpen probeer ik alles behapbaar te maken. Saai nieuws is ook nieuws en als het belangrijk is dan moet het interessant genoeg zijn om te lezen.