Stichtse Vecht

Selecteer Pagina

Hoe kan het dat de leefbaarheid in Stichtse Vecht achteruit is gegaan?

Hoe kan het dat de leefbaarheid in Stichtse Vecht achteruit is gegaan?

De leefomgeving in Stichtse vecht is flink achteruitgegaan. Zo is er meer afval op straat en is de criminaliteit toegenomen. Dit hebben inwoners van Stichtse vecht aangegeven in een recent onderzoek van het CBS. Hoe kan het dat ze leefbaarheid in Stichtse vecht zo is achteruitgegaan? Wij zochten het voor u uit! 

In deze explainervideo leggen wij dit probleem uit, spreken wij met bewoners en met de regiomanager van Portaal over de achteruitgang van de leefbaarheid in Stichtse Vecht.

Verslaggeefsters Fenne van der Woude en Femke Spits zochten het uit.

Over de auteur

Femke Spits

Mijn naam is Femke Spits. Geboren en getogen in Utrecht. Student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. In het afgelopen jaar veel gereisd en ondertussen gewerkt in de horeca. Daardoor een brede blik ontwikkeld op andere landen, culturen en mensen. Mijn nieuwsgierigheid voor het andere is voor altijd gewekt. Deze basis neem ik mee naar mijn werk als journalist. Daarnaast ben ik vastberaden en communicatief sterk. Vastbesloten om het beste in mijzelf naar boven te halen. Zeer gedreven om me verder te ontwikkelen tot journalist.