Paradijsvoetballers de Podcast

Paradijsvoetballers de Podcast

Paradijs Voetballers de Podcast

Welkom bij “Paradijs Voetballers”, de podcast die je meeneemt op een unieke voetbalreis naar de meest bijzondere plekken van de wereld. We volgen de avonturen van Nederlandse voetballers die, buiten de schijnwerpers van de bekende Europese competities, hun dromen najagen in de minder bekende hoeken van de voetbalwereld. Deze spelers kiezen voor een pad vol avontuur en ontdekking, waarbij ze in verre landen niet alleen een nieuwe cultuur omarmen, maar soms ook uitgroeien tot ware helden. Duik met ons in de verhalen van deze dappere voetballers, die laten zien dat passie voor het spel geen grenzen kent.

Bij de tweede aflevering schuift ex-prof Nick van der Velden aan. Hij won de landstitel met AZ en de beker met Groningen. Zijn carrière speelde zich ook voor een deel af bij Bali United. Luister deze aflevering om meer te weten te komen over zijn tijd in Indonesië!

Over de auteur

Theun Schaafsma

Mijn naam is Theun Schaafsma, en ik studeer journalistiek aan de hogeschool Utrecht. Ik houd van voetbal, schrijven, lezen en op z'n tijd een potje FIFA. Welke kant ik in de journalistiek ik op wil weet ik nog niet, maar ik wil zeker in de journalistieke wereld aan de slag