Utrecht Centrum

Selecteer Pagina

AppManagEvent in de Jaarbeurs: focus op cybersecurity

AppManagEvent in de Jaarbeurs: focus op cybersecurity

Bezoekers in gesprek tijdens AppManagEvent

De AppManagEvent beurs in de Jaarbeurs bracht dit jaar een bruisende sfeer met exposanten die gedreven bezig waren met de verkoop van hun producten en diensten op het gebied van IT-beheer en beveiliging. De drukte in de stands was slechts het topje van de ijsberg, want elk uur werden bezoekers getrakteerd op inspirerende inzichten van gastsprekers, die hun ervaringen deelden over een breed scala aan IT-onderwerpen.

Ook aanwezig op de beurs waren Jeroen Brakers en Coert Bosker, beiden maken deel uit van de organisatoren van de beurs. Ze gaven een kijkje achter de schermen van de ontwikkeling van deze jaarlijkse IT-expositie. ‘We proberen er ieder jaar voor te zorgen dat de beurs zich blijft vernieuwen, zeker aangezien de beurs maar één keer per jaar wordt gehouden en elk jaar een andere focus heeft’, aldus Brakers en Bosker. Het evenement probeert zich continu in te spelen op de snel veranderende behoeften en trends binnen de IT-wereld.

Tussen elke spreeksessie zit een pauze van vijftien minuten, hierin krijgen bezoekers de kans zich te laten onderdompelen in de IT-wereld. Gedurende deze spaarzame minuten, worden de gangpaden levendig, omdat enthousiaste exposanten zich haasten hun stands tot leven te brengen. Met veel passie proberen ze bezoekers te overtuigen van de meerwaarde van hun producten en diensten. Bij veel stands is het niet alleen mogelijk om nieuwe informatie te ontvangen, maar ook de nieuwe technologische ontwikkelingen te ontdekken en te ervaren.

Morteza Esteki van het bedrijf Liquidware benadrukte nogmaals het belang van de AppManagEvent beurs voor hun bedrijf: ‘voor ons is deze beurs de ideale gelegenheid om onze producten en diensten te presenteren aan de juiste doelgroep.’ Voor Esteki persoonlijk betekent zijn tweede deelname aan de beurs een voortzetting van het opbouwen van waardevolle relaties en het versterken van de positie in de markt voor Liquidware.

Daarnaast heeft de AppManagEvent beurs zich niet alleen gevestigd voor exposanten, maar ook voor de besten in hun vakgebied. De sprekers die worden uitgenodigd, bevinden zich volgens Coert Bosker stuk voor stuk in de ‘top game’ van hun niches en zijn buitengewoon gespecialiseerd in hun vakgebied. Dit kenmerk van de beurs biedt voor zowel bezoekers als exposanten de kans om veel nieuwe informatie tot zich te nemen, het is immers een kans om rechtstreeks te leren van en in gesprek te gaan met veel gerespecteerde experts.

Terwijl de huidige beurs pas net is afgelopen, koesteren de organisatoren een heldere visie voor verdere groei en succes. Hun streven is de beurs de komende jaren te laten floreren met een groter aantal exposanten, inspirerende sprekers en bezoekers. Hoewel het thema voor volgend jaar nog niet kan worden onthuld, blijft security een prominent onderwerp binnen de IT-wereld. Hierdoor is er een grote kans dat het thema opnieuw gerelateerd zal zijn aan cybersecurity, gezien de voortdurende uitdagingen op dit gebied. ‘We kijken reikhalzend uit naar wat de komende edities zullen brengen en hoe ze bij zullen dragen aan de groei en vooruitgang in de IT-sector’, aldus Jeroen Brakers.

Over de auteur

Sam Wouters

Sam Wouters, geboren in 2003, is een beginnend journalist aan de School voor Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Met zijn twintig jaar heeft hij interesse in sport en misdaad. Sam streeft ernaar zijn journalistieke vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als een toekomstige journalist.