Utrecht Noord

Selecteer Pagina

Gratis schaatsten bij tuincentrum Steck

Gratis schaatsten bij tuincentrum Steck

Arne Visser

Kerst komt eraan en de kou ook. In tuincentrum Steck, op de rand van Overvecht, kun je nu gratis schaatsen. Niet op echt ijs, maar op synthetisch ijs van kunststof, hierdoor wordt er geen elektriciteit verbruikt. Door de schaatsbaan is het drukker dan normaal in het tuincentrum.

De schaatsbaan is neergezet omdat het bijna kerst is en kouder is, maar ook om mensen te trekken. Petrik Zwaan, afdelingshoofd van verlichting, zegt: ‘De schaatsbaan is een groot succes.’ De schaatsbaan lijkt deels een stukje marketing te zijn Petrik bevestigt dit: ‘Er zit meer leven in het tuincentrum, dus het is drukker. Ook merk ik dat er meer wordt verkocht en dat er door de weeks meer mensen hier zijn.’ Overigens legt Petrik ook de connectie met dat het bijna kerst is ‘Ik denk wel dat het ook drukker is omdat we naar kerst toegaan.’

Zelf is Petrik BHV’er, dus houdt hij hier en daar soms een oogje op de schaatsbaan. Hij kwam laatst in actie omdat er een klein kindje was gevallen dat naar de eerste hulp moest achteraf bleek het niet heel ernstig te zijn, alleen wat aan de pols.”

Joanna Fontilus met een audio interview:

Over de auteur

Arne Visser

Arne Visser is een gedreven journalist die altijd opzoek naar interessante onderwerpen die spelen in het dagelijks leven. In zijn vrije tijd is Arne een fanatiek sportliefhebber. Hij beheerst de kunst van het hockeyen als geen ander, scheurt graag over de skipistes en vaart met plezier de open zee op. Deze activiteiten hebben hem geleerd om vastberadenheid en teamwork te waarderen, eigenschappen die van onschatbare waarde zijn voor zijn toekomstige carrière.. Nu focust hij zich op het uitbreiden van presentator en journalistieke vaardigheden. Zijn ambities zijn groots. Arne streeft ernaar een groots presentator van een televisieprogramma te worden. Arne heeft zijn leiderschapskwaliteiten ontwikkeld doordat hij in het verleden gecoacht en training gegeven heeft aan jonge hockeyliefhebbers. Hier heeft hij geleerd om mensen te inspireren en aan te moedigen. Met vastberadenheid en passie zal Arne ongetwijfeld zijn weg banen naar de top van de mediawereld en de harten van velen veroveren met zijn journalistieke talent.