Utrecht Noord

Selecteer Pagina

Shoppingcenter Overvecht viert kerst

Shoppingcenter Overvecht viert kerst

Shoppingcenter Overvecht viert kerst. Het winkelcentrum is versierd, een kersttrein rijdt rond en vrouwen opgemaakt als goudbomen lopen rond op stelten.

Shoppingcenter Overvecht hangt vol met lichtjes en kerstversiering, want ‘het is de mooiste tijd van het jaar: kerst’, zegt Marleen Strien, manager marketing en evenementen van het winkelcentrum. Er lopen vrouwen op stelten rond als goudbomen, een kersttrein rijdt door het winkelcentrum, koekjes worden uitgedeeld door vrouwen in kerstjurken, er wordt saxfoon gespeeld en de kerstman rinkelt zijn bel. Shoppingcenter Overvecht wil de kerst voluit vieren met haar bezoekers.

Verslaggeefster Merel Bolsenbroek geeft een proef van de kerstsfeer in het winkelcentrum en spreekt met Marleen Strien, manager marketing en evenementen en met bezoeker Janicé Damon over de kerstviering in Shoppingcenter Overvecht.

Over de auteur

Merel Bolsenbroek

Mijn naam is Merel Bolsenbroek, ik ben in 2006 geboren in de Haarlemmermeer. Nu woon ik in Hillegom. Momenteel studeer ik in Utrecht aan de School voor Journalistiek. Ik heb in 2023 mijn diploma gehaald voor tweetalig havo op het Haarlemmermeerlyceum, hier heb ik ook mijn Internationaal Baccalaureaat diploma gehaald. Nieuwsgierig ben ik sinds jongs af aan al geweest, mijn eerste journalistieke ervaring was werken aan de schoolkrant op de basisschool. Op de middelbarenschool vond ik veel plezier in onderzoek doen en essays en artikelen schrijven, hierdoor wist ik dat ik graag journalistiek wilde studeren. Ik vind het interessant om in complexe thema’s te duiken en hier duiding aan te geven. Het sociale aspect van journalistiek en onderzoek doen zijn voor mij de doorslaggevende redenen geweest om deze studie te kiezen. Mijn interesses voor mijn toekomstig baan in de journalistiek liggen bij (klimaat/mensenrechten) onderzoeksjournalistiek, correspondente en radio.