Utrecht Oost

Selecteer Pagina

Jongeren goed voorbereid naar stemlokaal Podium oost

Jongeren goed voorbereid naar stemlokaal Podium oost

Door Anna Popken en Britt van der Geest SVJ D-13

Jongeren in Utrecht-Oost gingen op 22 nov goed voorbereid naar stemlokaal Podium oost om te stemmen. Wat doen jongeren precies voor ze gaan stemmen en wat doen partijen zelf om jongeren aan te trekken en in te lichten over hun partij? ‘Ik vind stemmen erg belangrijk.’

Judith Keijmel – den Boer kandidaat van politieke partij D66 verteld over hun standpunten voor jongeren en wat zij doen om jongeren op de hoogte te stellen van hun partij.

Op 22 november was het mogelijk om bij podium oost te stemmen. Maar hoe bereiden de nieuwe stemmers in Utrecht Oost zich nou voor op het stemmen?

.

Over de auteur

Anna Popken

Ik ben Anna Popken (2002) en studeer Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik de havo afgerond en daarna mijn diploma voor de opleiding interieur adviseur gehaald. Hier heb ik veel van geleerd en dit neem ik mee in mijn nieuwe leer proces. Ik ben gek op onderzoek en super geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. Ben een erg gedreven persoon en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. In de toekomst zie ik mezelf als journalist en hoop ik zoveel mogelijk te mogen ontdekken en uit te zoeken.