Utrecht West

Selecteer Pagina

‘Roots Rock Kitchen’ viert mijlpaal en afscheid

‘Roots Rock Kitchen’ viert mijlpaal en afscheid

Over precies een maand vertrekken dB's Studio en de Roots Rock Kitchen uit het oude gebouw

Op 30 maart viert de ‘Roots Rock Kitchen’ haar vijfjarig bestaan. Met nog slechts één maand te gaan tot de gezamenlijke verhuizing met dB’s Studio is het tijd voor een feestelijke gelegenheid en dus wordt het ‘Roots Rock Kitchen Festival’ georganiseerd om de mijlpaal en het afscheid te vieren.

Wessel In den Bosch is bij het festival en gaat in gesprek met Rutger van Deelen: eigenaar van Roots Rock Kitchen en Paul de Brabander; eigenaar van Db’s Studio, om vooruit te kijken naar de toekomst van de Roots Rock Kitchen en dB’s Studio.

Over de auteur

Wessel In den Bosch

Ik ben 18 jaar oud en studeer journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel werk ik aan producties voor SVJ Hilversum en binnenkort ook voor SVJ Utrecht West. In mijn artikelen benader ik graag maatschappelijk relevante onderwerpen op een creatieve en objectieve manier. Door mijn brede interesse richt ik me dan ook graag op veel diverse onderwerpen. Als journalist ben ik bedreven in het snel formuleren van krachtige vragen, waardoor ik vaak word geprezen als een goede interviewer. Mijn doel zal altijd zijn om met betrouwbare en objectieve journalistiek een positieve impact te hebben op de wereld.