Gezelligheid en een gieter bij heropening The Skiff

Gezelligheid en een gieter bij heropening The Skiff

Logo The Skiff

De vaste gasten van The Skiff mochten maandag 20 september weer in volle teugen genieten van het oude vertrouwde Skiff gevoel. Ze waren in grote getalen uitgelopen om de gezelligheid te ervaren.

Vorige week werd bekend dat The Skiff weer zijn deuren zou gaan openen en dat moest groots gevierd worden. Iedereen was uitgenodigd en het terras puilde uit. Met de aankomende corona versoepelingen een zeer goed teken voor de toekomst. Het grote bewijs dat het Skiff-gevoel nog niet vergeten was.

Door de drukte moest The Skiff iets eerder zijn deuren sluiten dan gepland maar gezien het de hele dag al groot feest was geweest was daar niks mis mee en kon iedereen weer op tijd naar huis. De vaste gasten hadden het erg naar hun zin en hadden zelf een gieter gevuld met bier om uit te drinken.

Veel gasten hadden door de pandemie en het wegvallen van de Skiff minder contact met de mensen die ze normaal alleen hier tegen komen. Nu The Skiff weer opent kan dit contact weer opgebouwd worden, wat voor velen erg belangrijk is.

Meerdere reacties van de vaste gasten en Barry de eigenaar zijn hier te horen:

https://soundcloud.com/user-783144462/the-skiff-opening/s-arhJT4iTXOk

Tekst: Niels Corbeel
Audio: Niels Corbeel

Over de auteur

Niels Corbeel

Niels Corbeel is een student Journalistiek met interesses in de horeca, politiek film en muziek. Schrijver van het boek Interpretatie is een Gift.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *