Houten

Selecteer Pagina

De onrust van de verkiezingen in Houten

De onrust van de verkiezingen in Houten

Zie hier een wijk in Houten.

Ook in Houten is er gestemd voor de Tweede Kamer. Hoe denken de bewoners van Houten over de uitslag van de verkiezingen? Wat hebben zij zelf gestemd en waarom? Dit en meer is te lezen in dit artikel.

Het is nu twee dagen na de verkiezingen. In Houten zijn er veel mensen die niet hun mening over de verkiezingen wilde delen. Wanneer de vraag komt waarop zij gestemd hebben en wat ze van de uitslag vinden komt meteen de reactie “Het is nog te recent en ik ben hier helemaal niet content mee” aldus de inwoner van Houten.

Na tevergeefs proberen is Floris Cuppen in staat om wat vragen te beantwoorden. Hij woont al 25 jaar in Houten met veel plezier. Hij verteld dat hij PVV gestemd, en onderbouwt dit door te zeggen dat hij de regering wakker wil maken met zijn stem. Daarnaast zegt hij ook dat hij het niet volledig eens is met de partij op het gebied van geloofskeuze, maar meer op het gebied van huisvesting. Hij weet niet goed wat te verwachten van de formatie van het kabinet. Hij vindt in ieder geval Geert Wilders niet capabel genoeg om Minister President te zijn.

Over de auteur

Storm Baarda

Storm Baarda (2003) komt uit Zaltbommel. Hij is een eerstejaars student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft ervaring in de toegepaste psychologie, wat hij ook toepast in zijn werk als journalist. Hij is nieuwsgierig en wil van alles het fijne weten. Hij is sportief, wat tot uiting komt bij de lokale Hockeyclub MHC Bommelerwaard. Hier heeft hij ook al meerdere journalistieke taken vervuld.