Nieuwegein & IJsselstein

Selecteer Pagina

Nagelstudio ‘Art of Beauty by Julia’ verkozen tot beste nagelstudio provincie Utrecht

Nagelstudio ‘Art of Beauty by Julia’ verkozen tot beste nagelstudio provincie Utrecht

Julia van Art of Beauty by Julia

Nagelstudio ‘Art of Beauty by Julia’ is uit onderzoek van Laudius verkozen tot beste nagelstudio van de provincie Utrecht. De nagelsalon is gelegen aan de Hooiersweide in Nieuwegein.
Voor het onderzoek van Laudius zijn de Google reviews van 3.000 nagelstudio’s verspreid over heel Nederland onderzocht.

Lucas van den Kommer ging langs bij Julia om te kijken wat ze ervan vindt en hoe het komt dat ze als beste uit het onderzoek is gekomen.

Over de auteur

Lucas van den Kommer

Mijn naam is Lucas van den Kommer (20) en ik ben eerstejaarsstudent journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. In de toekomst lijkt het mij erg leuk en interessant om werkzaam te kunnen zijn binnen een redactie, of een andere functie binnen de televisiewereld. Het spreekt mij aan om creatief bezig te zijn op sociaal media, en te kunnen berijpen hoe het algoritme werkt en wat mensen aantrekt. Voordat ik begonnen ben aan de studie journalistiek heb ik mijn propedeuse pedagogiek behaald aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Binnen deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van communicatie en doelgericht onderzoek, kwaliteiten die goed aansluiten binnen de journalistiek.