Onverklaarbare voorvallen: ‘Het paranormale blijft een raadsel’

Onverklaarbare voorvallen: ‘Het paranormale blijft een raadsel’

Foto ter illustratie

Hoewel het nooit bewezen is dat paranormale fenomenen echt bestaan, zijn er veel mensen die wel degelijks iets te maken hebben gehad met een paranormaal fenomeen. Dit kan worden waargenomen door middel van een zesde zintuig, maar ook door speciale apparatuur. 

Weinig mensen geloven in het paranormaal, maar toch zijn er veel bewijzen dat er toch echt onverklaarbare voorvallen zijn plaatsgevonden. Het Nederlands Paranormaal Research Team houdt zich bezig met het onderzoeken en documenteren van paranormale verschijnselen en gebeurtenissen in Nederland. Ze proberen onverklaarbare fenomenen te analyseren, verzamelen bewijsmateriaal en proberen te begrijpen wat er achter deze gebeurtenissen schuilgaat.

Marcel Willemsen, teamleider van het Nederlands paranormaal research team, vertelt hoe hij te werk gaat en geeft antwoord op de vraag: Bestaat geesten nou echt?

Over de auteur

Guido Vogels

Guido Vogels (2005) is geboren en getogen in Zoetermeer. Hij is al twee en een halfjaar werkzaam als radio dj bij Zfm (de lokale omroep van Zoetermeer). Als beginnend journalist publiceert hij verhalen over opmerkelijke actuele gebeurtenissen en sport. Ook interviewt hij opkomende lokale artiesten.