Utrecht West

Selecteer Pagina

Passievolle Portugese klanken betoveren cafe Kleine Max

Passievolle Portugese klanken betoveren cafe Kleine Max

Een klein vol café luistert op vrijdagavond naar een Nederlandse band met Portugese nummers. Bij café Kleine Max  komen regelmatig bandjes optreden, maar nu voor het eerst The Red Oak Troubadours. Maxime Engelen spreekt met de band over hun ideeën en ervaringen.

Audio: Maxime Engelen

Tijdens het optreden van de Red Oak Troubadours, spreekt Maureen Maas in cafe Kleine Max met een gast van het cafe over de komst van een nieuwe programma maker. Ook spreekt zij met de nieuwe programma maker haarzelf, Lotte.

Audio: Maureen Maas

Over de auteur

Maureen Maas

Ik ben Maureen Maas en ik ben 17 jaar. Ik woon in het mooie maar kleine stadje Vianen, dat ligt net onder Utrecht. Ik doe nu sinds september de opleiding journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Ik vond het schrijven van teksten en het stellen van vragen vroeger al heel erg leuk. Dit is dan ook de rede dat ik denk dat deze opleiding wel echt bij mij past. Daarnaast vind ik het heel interessant om op onderzoek uit te gaan en vind ik het leuk om verhalen te vertellen. Wat ik later binnen de journalistiek zou willen doen weet ik nog niet zeker. Wel lijkt het werken bij de televisie, zowel voor als achter de schermen, me heel erg leuk. Dus wie weet zie je me nog eens voorbij komen.