Utrecht Zuid

Selecteer Pagina

Happietaria: smaakvolle inzet voor goed doel sluit af met succesvolle laatste week

Happietaria: smaakvolle inzet voor goed doel sluit af met succesvolle laatste week

Foto: Eline Tijmensen

Happietaria is een pop-up restaurant in Utrecht-Zuid. Dit restaurant wordt gerund door vrijwilligers, voornamelijk Utrechtse studenten. De opbrengst gaat naar het goede doel Tearfund, dat zich inzet voor schoon en veilig drinkwater in Oeganda.

Verslaggeefster Eline Tijmensen maakte een reportage van de voorbereidingen die getroffen worden in restaurant Happietaria. Bekijk hier de reportage:

Over de auteur

Jil Galjé

Jil Galjé (2006) is journalist in opleiding aan de Hogeschool Utrecht. Vanuit omgeving Zaanstad reist Jil als beginnend journalist naar Utrecht, waar ze graag te vinden is om nieuws te maken en enerverende verhalen te zoeken. Met interesses op het gebied van geschiedenis, cultuur en maatschappij, wil ze actuele onderwerpen toegankelijk maken voor de inwoners van omgeving Utrecht. Jil Galjé heeft journalistieke ervaring als hoofdredactrice bij redactie Prometheus, de schoolkrant van het Zaanlands Lyceum, waar ze jarenlang lief en leed in heeft gestoken om een krant te ontwikkelen voor de honderden lezers. Ze zou deze passie voor journalistiek graag willen doorzetten in haar verdere carrière als journalist met ambities in de krant- en mediawereld. Jil Galjé is te bereiken voor contact, nieuws- en journalistieke tips via jil.galje@student.hu.nl