Houten

Selecteer Pagina

Nieuw luchtkussenpark opent in Houten

Nieuw luchtkussenpark opent in Houten

Bounce Valley Houten van buitenaf voor de opening. Foto gemaakt door Micha Reij.

HOUTEN- Er wordt een nieuw luchtkussenpark van ongeveer 2000 vierkante meter gebouwd aan de Lange Schaft 12 in Houten. Het luchtkussenpark zal Bounce Valley Houten gaan heten en is een initiatief van twee influencers: Mees van Dam en Rutger Schippers. Beide eigenaren wonen in de omgeving van Houten.

Bounce Valley is een indoor luchtkussenpark met verschillende vestigingen in Nederland. Micha Reij, woordvoerder namens Bounce Valley Houten, vertelt dat Bounce Valley een groot luchtkussen is, bedoeld voor alle leeftijden. Bij Bounce Valley Houten zal er ook een speciale 16+ avond komen op zaterdag. ‘Deze avond is er speciaal om bijvoorbeeld teamuitjes, studentenavonden of vrijgezellenfeestjes te houden,’ aldus Reij.

Reij vertelt dat het pand in Houten een ideale locatie is. Houten telt zo’n 50 000 inwoners en ligt vrij centraal in Nederland, wat ervoor zorgt dat Bounce Valley Houten goed te bereiken is. Het pand voldoet ook aan de strenge eisen waaraan een luchtkussenpark zich dient te houden. Met voldoende oppervlakte en een geschikte plafondhoogte was de keuze meer dan logisch. De locatie van Bounce Valley Houten ligt op zo’n zes minuten fietsen vanaf Het Rond.

Het is nog niet zeker wanneer Bounce Valley Houten open gaat. Het doel is voor de kerstvakantie. Geïnteresseerden kunnen het pand bekijken op het YouTube kanaal van eigenaar Mees van Dam en op de Instagram pagina van Bounce Valley Houten.

Luister hier het audio-interview met Micha Reij over de opening van Bounce Valley Houten. Door Belle Moll:

Over de auteur

Britt de Ronde

Britt de Ronde is 19 jaar en eerstejaars student op de School voor journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Britt is hier gaan studeren nadat zij in 2021 de HAVO heeft afgerond aan het Fortes Lyceum in Gorinchem. Vervolgens heeft zij twee tussenjaren genomen om er zo achter te komen wat ze daarna wilde gaan studeren. In dit tussenjaar heeft zij op landelijk niveau in Utrecht en Leiden gebasketbald en heeft ze ook gewerkt. Onder andere in de zorg als huishoudelijke hulp, maar ook in de horeca. Na een aantal studies bezocht te hebben is Britt uiteindelijk terecht gekomen bij de studie journalistiek. Ze heeft altijd veel interesse gehad in het nieuws en is erg maatschappelijk betrokken. Ze luistert graag naar anderen en is van zichzelf leergierig. Ze staat er altijd voor open nieuwe dingen te leren. Binnen de journalistiek lijkt haar misdaadjournalist en sportjournalist het meest interessant, maar ze staat nog steeds open dit verder te ontdekken.