Podcast ONTSNAPT – Aflevering 1: Nederlands meesterontsnapper

Podcast ONTSNAPT – Aflevering 1: Nederlands meesterontsnapper

Afbeelding: Logo 'Podcast ONTSNAPT' (door: Bahaar Ramdjanbeg)

Leuk dat je luistert naar de Podcast ONTSNAPT: Verhalen uit de Nederlandse gevangenis. In deze allereerste aflevering bespreken wij het verhaal van meesterontsnapper Stanley Hillis. Te gast in de podcast zijn Klaas Wilting, politiewoordvoerder in de tijd van Hillis en Jasper Weijman, CEO Bavak security, leverancier gevangenis beveiligingssystemen.

Met verschillende rubrieken duiken wij dieper in het spannende ontsnappingsverhaal van Stanley Hillis. Zoals “een kijkje achter de tralies”, waarin wij het gevangeniswezen bespreken en “Zelfde plan, andere man”, waarin wij het verhaal van El Chapo vertellen.

Benieuwd naar deze spannende podcast? Luister hier onder:

Over de auteur

Doris Steijger

Doris Steijger is al sinds jonge leeftijd al volop geïnteresseerd in de wereld om haar heen, van natuur tot maatschappij, overal is een verhaal in te vinden. Deze nieuwsgierigheid komt dan ook goed van pas als redacteur van UPd8. In haar vrijetijd gaat ze graag naar musea, sporten, lezen of gezellig praten met vrienden. Of het nou een artikel is over de politiek of over theater, deze journaliste zet zich er volledig voor in om haar interesses en passie over te brengen op de lezer.