Utrecht Centrum

Selecteer Pagina

EcoFlow en Prepshop openen winkel in Utrecht

EcoFlow en Prepshop openen winkel in Utrecht

Prepshop en Ecoflow openen winkel in Utrecht

Voor het eerst in hun geschiedenis zijn Prepshop en Ecoflow een samenwerking aangegaan, waarin ze samen een fysieke winkel hebben geopend in Utrecht. In deze winkel in de Bakkerstraat is het mogelijk om allerlei producten te kopen die men kan voorbereiden op rampen, zoals bijvoorbeeld een stroomstoring of grote zonnestormen.

In de vesting zal Prepshop permanent hun intrede doen, terwijl het verblijf van Ecoflow op dit moment nog maar tijdelijk is. “Vooralsnog blijft het bij een samenwerking van zes maanden. Na die periode gaan we kijken wat het opgeleverd heeft, om vervolgens te evalueren of wij deze samenwerking zullen voortzetten,” aldus Prepshop eigenaar Luuk van der Ruit.

Prepshop probeert de samenleving al jarenlang via hun online webwinkel voor te bereiden op grote rampen. Ecoflow is daarentegen een wereldwijde aanbieder van duurzame energieoplossingen, voor gebruik binnen en buiten- huis. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in draagbare batterijen, die men dagen na een stroomuitval nog steeds kan voorzien van energie.

Van der Ruit is ervan overtuigd dat een samenwerking met Ecoflow de beste stap is om mensen beter voor te bereiden ”De producten van Ecoflow passen perfect bij het doel van Prepshop, namelijk om meer mensen voor te bereiden op rampen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld batterijen, die ervoor zorgen dat je dagenlang na stroomuitval nog steeds stroom hebt. Dit soort producten hebben wij zelf niet in ons assortiment, maar zijn wel cruciaal om te hebben wanneer het noodlot heeft toegeslagen.”

Onderstaand een interview van Jacey Zelissen met Luuk van der Ruit, eigenaar van de Prepshop

Over de auteur

Finn de Winter

Finn de Winter, een enthousiaste 19-jarige beginnende journalist, heeft een diepe passie voor voetbal en misdaadjournalistiek. Hij is gedreven door zijn nieuwsgierigheid en is vastbesloten om boeiende verhalen te ontdekken en te vertellen. Hij droomt ervan om in het buitenland te wonen en te werken, waarbij hij zijn journalistieke vaardigheden in een internationale context wil inzetten. Zijn doel is om de wereld te verkennen en internationale ervaring op te doen in de journalistiek.