Ethisch Eten de Podcast – Initiatieven – aflevering 2

Ethisch Eten de Podcast – Initiatieven – aflevering 2

In deze tweede aflevering van onze serie over voedselverspilling leggen we, samen met Peter de Jong, de loep op verschillende initiatieven. Van circulaire chefs tot aspergestekers en zelfs mayonaise gemaakt van sinaasappelschil. 

Opgenomen in Bar & Restaurand Davids op het Media Park in Hilversum. Veel luisterplezier:

Over de auteur

Sil Kwaspen

Hallo, mijn naam is Sil Kwaspen, ik ben 23 jaar en woon in 's-Hertogenbosch. Als startend journalist ben ik tijdens het maken van mijn producties actief bezig om alles zo interessant mogelijk te maken. Ik schrijf graag in verhalende vorm en laat mijn bronnen en het beeld juist het woord doen. Bij kleine gebeurtenissen duik ik graag in de diepte en bij moeilijk te begrijpen onderwerpen probeer ik alles behapbaar te maken. Saai nieuws is ook nieuws en als het belangrijk is dan moet het interessant genoeg zijn om te lezen.